Så blev det efterår og pulsen kommer lidt ned igen

Endnu en sæson er slut. 

Feriecentret lukkede for i år d. 19. oktober og samme dag indstillede Miniline sejladsen - så hvis du vil besøge os i vinterens løb, skal du kontakte en af os fastboende og forhøre dig om mulighederne vedr. sejlads. Se evt. også Naturstyrelsens hjemmeside under "Livø", der ligger en vintersejlplan. HUSK - der er IKKE mulighed for forplejning (mad, kaffe etc.). 

Efterårsarbejdet i marken gik rimelig godt - her blev vi også stoppet af heftige regnbyger ind i mellem, men alle vinterafgrøder er i jorden og godt oppe igen. 

Angus kreaturerne går stadig på naturarealerne, hvor de lige får afgræsset en sidste gang, inden de kommer på stald om nogle uger. Igen i år skal vi have afprøvet flisstrøelse i stalden  og nu er vi allerede nogle erfaringer rigere ift. sidste år, så optimismen er i top. 

Til alle jer, der har spurgt til og interesseret fulgt med i landbrugets fremtid på Livø, kan vi kun sige, at sagen endnu ikke er afgjort, så vi håber stadig på en positiv afslutning - for landbruget og for hele Livøs fremtid. 

Når der kommer en afgørelse, vil det naturligvis også kunne læses her på siden. Indtil da, så følg os på Instagram #livoeavlsgaard hvor du vinteren igennem kan se billeder fra gården og øen. 

Køerne afgræsser overdrevet en sidste gang i år.