Høsten er i hus og færgen er gratis.

Høsten er i hus. 

Kornet er høstet og ligger nu i siloerne til den sidste tørring.

Udbyttet? Ja, det går vi aldrig så højt op i, mere kvaliteten og smagbarheden, men selvfølgelig skal det kunne svare sig at dyrke.

Når kornet er helt tørt og "brammet af", laver Aurion kvalitetsanalyser og vi laver selv prøvebag med de forskellige sorter. Alt vores korn er brødkorn, så det SKAL kunne bage. 

Nu mangler det sidste halm at blive kørt ind og så skal der ensileres 2. slæt græs, så vinterfoderet er sikret. 

Ingen Høstmarked. 

Når høsten er færdig holder vi normalt vores høstmarked. Det gør vi IKKE i år, da vi ikke har kapacitet og hjælpere nok til at gennemføre så stort et arrangement - men vi vil være at finde hos Aurion i Hjørring til deres høstmarked, lørdag d. 4. september. Her bliver mange aktiviteter og også mulighed for at se det nye Kornets Hus, der bestemt er et besøg værd. Du kan se Aurions flotte program for dagen her

Gratis færgebilletter. 

Fra 1. august til 15. september kan du komme gratis med færgen til Livø. Der bliver helt sikkert rift om billetterne, så husk at booke både frem og tilbage. Benyt endelig muligheden for en sensommertur til Livø, følg med i arbejdet på gården og nyd en gåtur på øen.  

Ny særudstilling på Avlsgården. 

Når du besøger Livø, så gå en tur ind i vores nye særudstilling "Livø - mere end en anstalt 1961 - 2011" i hestestaldslængen på gårdspladsen. Her kan du læse om Livøs nutidige historie og hvad øen har været anvendt til efter Den Kellerske Anstalt ophørte. 

God sensommer. 

 

Følg os på Instagram @livoeavlsgaard, hvor du kan se billeder fra livet på gården og øen.