Nytår 2020

Køerne synes stadig at ude er bedst.

Godt Nytår. 

Det er vinter, selv om vejret udenfor opfører sig, som det har gjort de sidste mange måneder. Sne er snart en sjældenhed, men regn har vi nok af. I 2019 faldt der på Livø over 800 mm nedbør - det er ca. 150 mm mere end normalt, hvis der da endnu er noget, som er normalt. Så vi må til at ændre fortællingen om, at Livø er et af de mest regnfattige steder i landet. 

Angus kreaturerne går dagligt på Heden og har også mulighed for at lægge sig i stalden, hvor de kan æde halm og ensilage. Flisstrøelsen fungerer efter hensigten, så vi håber, at kunne minimere og udsætte halmkøbet nogle måneder endnu.  

Til alle jer, der har spurgt til og interesseret fulgt med i landbrugets fremtid på Livø, kan vi kun sige, at sagen endnu ikke er afgjort, så vi håber stadig på en positiv afslutning - for landbruget og for hele Livøs fremtid. 

Når der kommer en afgørelse, vil det naturligvis også kunne læses her på siden. Indtil da, så følg os på Instagram #livoeavlsgaard hvor du vinteren igennem kan se billeder fra gården og øen. 

 OG sidst men ikke mindst - hvis du klikker ind på Kalender - kan du se datoerne for vores arrangementer i 2020.