Højsommer og høsten står for døren

Vores to årlige sommeraftener med markvandring og spis sammen under lindetræerne, blev afviklet med stor succes i sidste og forrige uge. Ca. 100 gæster tilbragte nogle timer i marken sammen med Karsten i det næsten modne korn og spiste bagefter Angus hakkebøffer, salater og nyopgravede kartofler på gårdspladsen. 

Whiskyen fra Søgaards Destilleri lavet på bygmalt fra Livø, er nu kommet tilbage til lagring på øen de næste tre år. Den første testsmagning tegnede meget lovende...........

Alle køerne er ude på naturarealerne og i skoven for at lave naturpleje, så det er ikke utænkeligt, at du kan møde en flok køer på din vej rundt på øen. Men du kan roligt gå gennem leddet og gennem skoven og over marken - dyrene er rolige hvis du også er det. 

Tak til alle de søde gæster, som kom forbi vores lille Livøstand på Muslingefestivalen i Løgstør. Det er en fornøjelse at fortælle om landbruget og øen samt dele smagsprøver ud på vores brød og korn. 

Også tak for alle sympatitilkendegivelserne for at landbruget på Livø skal fortsætte den naturvenlige drift fremfor at skulle nedlægges og markerne udlægges til lysåben natur. Vi ved endnu ikke hvordan denne sag ender, men håber naturligvis, at den endelige beslutning om Livø landbrugs fremtid - og dermed hele øens fremtid - vil blive truffet på et oplyst grundlag. 

Vi glæder os til at komme i gang med høsten og når den er slut - at fejre det med Høstmarked lørdag, d. 31. august kl. 10 - 16, hvor du er inviteret. 

KLIK PÅ "KALENDER" for at se programmet. 

Og følg os på Instagram #livoeavlsgaard 

  • Blodkløveren blomstrede som aldrig før og marken blev ensileret d. 3. juni.

  • Kroen er åben hver dag fra 12-16 og selvbetjeningscafeén 24/7