Høsten er i hus - det skal fejres.

Et forrygende høstvejr gjorde, at korn og halm kom tørt i silo og lade. Det skal da fejres med igen i år - corona eller ej - at holde ØKOLOGISK HØSTMARKED, lørdag d. 5. september kl. 9.30 - 16.

 

Alle aktiviteter foregår udendørs, så der bliver mulighed for at holde afstand. Melsalget vil  foregå i en af gården længer, hvor der er god plads. 

Ellers holder vi de fleste traditioner i hævd. Savværket og rebslagningsmaskinen snurrer. Spidshjorten, som forhåbentlig bliver nedlagt, vil blive forlagt af Livøs skipper og et par unge jægermedhjælpere. De fortæller gerne om øens natur og vildt. 

Vi har inviteret Katja til at komme med sine smukke pileflettede kurve og du får selv mulighed for at prøve pilefletning. Katja sidder på gårdspladsen, hvor også Lasse og Jens Jørgen vil underholde med dejlig musik. Her kan du også købe kaffe og bålpandekager.

Landmanden tager imod ved hver færgeankomst ml. 9 - 13 og giver en kort guidet tur i marken. Har du lyst til at komme lidt længere rundt, er der mulighed for at komme med traktor og vogn rundt på øen.   

Høstmarkeds menuen sørger Jesper og Ulla fra Livø Feriecenter for - den kan købes og nydes på Kroen. Den er naturligvis lavet fra bunden med økologiske råvarer fra landbruget. 

Færgerne "Svanen" og "Berta K", sejler timedrift fra Rønbjerg kl. 9, 10, 11, 12 og 13, så der er rig mulighed for at komme til høstmarked. HUSK at booke din billet her. Når færgebilletten er betalt er deltagelse i høstmarkedet gratis. 

Vi glæder os til at fejre årets høst med dig og til at vise gården frem. 

 

Følg os på Instagram @livoeavlsgaard, hvor du kan se billeder fra livet på gården og øen. 

 

Der er ikke indlagt nogen video