Foråret er på vej...... og der kommer også en færge igen!

Som det nok er kommet nogen for øre, så er Livøfærgen blevet solgt og skal ikke sejle mellem Rønbjerg og Livø fremover.

MEN det bliver naturligvis stadigvæk muligt at komme til øen, når sæsonen starter i april. Vesthimmerlands kommune arbejder på at finde en løsning og indtil da, må vi væbne os med lidt tålmodighed vedr. sejlplan og færge.

Men hold øje med hjemmesiden her, Livø Feriecenters hjemmeside og Naturstyrelsen Himmerlands hjemmeside/ facebook. Der vil komme mere information, når vi ved mere.

Og så til foråret, som nu er på vej, efter en vinter uden kulde, sne og frost, men med regn i ustyrlige mængder - så her er også vådt, vådt, vådt. Dog uden oversvømmelser og markerne klarer sig også uden store søer. 

I stalden er kælvningerne i gang. Der kommer ca. 1 kalv om dagen, og når vejret er til det, lukkes alle køer og kalve ud i vinterfolden for at få lidt ekstra motion.

Flisstrøelsen blev udskiftet med et nyt lag inden kælvningerne begyndte, så nu skal det gerne kunne holde indtil udbinding i slutningen af April.

 

Til alle jer, der har spurgt til og interesseret fulgt med i landbrugets fremtid på Livø, kan vi kun sige, at sagen endnu ikke er afgjort, så vi håber stadig på en positiv afslutning - for landbruget, naturen, økologien og for hele Livøs fremtid. 

Når der kommer en afgørelse, vil det naturligvis også kunne læses her på siden. Indtil da, så følg os på Instagram #livoeavlsgaard hvor du vinteren igennem kan se billeder fra gården og øen. 

OG sidst men ikke mindst - hvis du klikker ind på Kalender - kan du se datoerne for vores arrangementer i 2020.