Sommeren er også kommet til Livø

Så er det sommer - også på Livø. 

Vi har næsten ikke fået nedbør i maj og juni måned - så afgrøderne tørster og vi kan blot se til og håbe vejrudsigten snart vil tilsmile os med lidt vand - vi har jo ingen mulighed for at kunstvande vores marker. 

Men alt det man ikke selv er herre over, kan det ikke betale sig at blive deprimeret over, så vi prøver at se fordelene ved de mange solskinstimer. 

Ukrudtet gror ikke så hurtigt og er nemt at bekæmpe - vi fik taget et rigtig godt 1. slæt græs til ensilage til vores kreaturer til vinter - og turisterne vælter ind for at nyde det gode vejr. 

ØKOLOGISK SOMMERAFTEN 2018

Vores næste arrangement er de to økologiske sommeraftner, mandag d. 23. juli og torsdag d. 26. juli. Begge dage fra kl. 15.30 til 20 - med start på Livø Havn. Der er ekstra hjemsejlads med Miniline kl 20.30 fra Livø. 

Karsten Kjærgaard fortæller kort om øen på Livø Havn kl. 15.30, derefter går vi i marken og ser alle de mange forskellige slags korn, der dyrkes. Turen kommer til at foregå gennem græs- og kornmarker, og er ikke egnet for gangbesværede. Tag fodtøj på efter vejret. 

Efter markturen, serveres der aftensmad på gårdspladsen. Maden vil bestå af øens produkter - både kød, korn, brød og grønt. Og der bliver mulighed for at smage øl, der er brygget af malt fra øen. 

Efter kaffen sejler Miniline tilbage til fastlandet igen kl. 20.30. 

Pris for markvandring, spisning og kaffe: 145 kr for voksne og 50 kr for børn u/12 år. 

Færgebillet (95 kr) betales på færgen - maden betales efter spisning (kontant eller MobilePay) 

Tilmelding efter først til mølle (max. 50 pers. pr. aften) på tlf. 22380190 eller 201144890

Vi glæder os til at se dig.  

 

 

 

Her kan du se datoerne for Naturstyrelsens arrangementer i løbet af året. 

Men allerede nu kan du planlægge din tur til Livø - og måske kombinere den med et af vores arrangementer. Se alle færgetider på www.miniline.dk og mulighed for overnatning på Livø Feriecenter www.livo.dk

 

Lørdag d. 1. september: Økologisk høstmarked- og fest kl. 10 - 16 og 18 - 24 (ekstra sejlads retur kl. 24)

 

 

 

 

 

 

 

 

Livø Avlsgaard 2015

Livø Avlsgaard ligger på Limfjordsøen Livø. Gården er centrum for Naturstyrelsens økologiske landbrug på øen og hjem for Karsten og Bente Kjærgaard, som driver landbruget.

Livø´s landbrug har været drevet økologisk siden 1991.